آشپزی اسلامی

آشپزی نوین بر اساس اصول طب اسلامی

آشپزی اسلامی

آشپزی نوین بر اساس اصول طب اسلامی

آشپزی اسلامی

🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹

بیسکوئیت کره‌ای

جمعه, ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۴۶ ق.ظ

بیسکوئیت،آشپزی اسلامی،آشپزی در اسلام،بیسکوئیت سنتی،بیسکوئیت با مواد سالم،بیسکوئیت ارگانیک،بیسکوئیت کره‌ای


✍🏻 مواد لازم:

🔸آرد کامل گندم 3 لیوان
🔸تخم مرغ محلی 1 عدد
🔸کره طبیعی گاوی 225 گرم
🔸شکر قهوه ای اصل یا شکر سرخ یا عسل 1 لیوان
🔸گلاب 2 قاشق غذاخوری


✍🏻طرز تهیه:

🔺ابتدا تخم مرغ،کره،شکر سرخ و گلاب را با هم خوب مخلوط کنید،سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید.اگر خمیر زیادی شل بود ،مقداری آرد اضافه کنید.

🔺خمیر را نیم ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.

🔺خمیر را با ضخامت مناسب پهن کنید و قالب بزنید و در سینی چرب شده فر قرار دهید.

🔺فر را با دمای 180درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.

🔺پس از حدود 25 تا 30 دقیقه وقتی که بیسکوئیت های طلایی شد ، از فر خارج کنیدتا سرد شود.

⚠️ نکته : می‌توانید افزدونی ها و طعم دهنده های مختلف مانند زعفران،هل،دارچین و ... بر اساس ذائقه خودتان اضافه کنید.

⚠️ نکته :  میل کردن این بیسکوئیت با عسل بسیار عالی است.

⚠️ نکته : میتوانید یک پیمانه عسل +یک پیمانه شیر طبیعی +یک قاشق کره طبیعی را ترکیب کنید و با شعله ملایم بجوشانید تا شیره غلیظی درست شود و بین دو بیسکوئیت بمالید و روی هم قرار دهید.


🌐 وبسایت :        islamic-cooking.blog.ir

‌🔵 کانال تلگرام:     t.me/Islamic_cooking

🔶 اینستاگرام :      instagram.com/islamic_cooking

🔶 کانال ایتا :        eitaa.com/Islamic_cooking

🎥 کانال آپارات :     aparat.com/islamic_cooking


بیسکوئیت،آشپزی اسلامی،آشپزی در اسلام،بیسکوئیت سنتی،بیسکوئیت با مواد سالم،بیسکوئیت ارگانیک،بیسکوئیت کره‌ای

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی