آشپزی اسلامی

آشپزی نوین بر اساس اصول طب اسلامی

آشپزی اسلامی

آشپزی نوین بر اساس اصول طب اسلامی

آشپزی اسلامی

🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹

طرز تهیه شله زرد

شنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۲:۱۸ ق.ظ

شله زرد،طرز تهیه شله زرد،شیرینی پزی،آشپزی،آشپزی اسلامی،طب اسلامی


‍ 


 📖 مواد لازم جهت تهیه شله زرد:


🔹 برنج محلی نیم کیلو

🔹 عسل طبیعی و غیر شرکتی ۱ کیلو

🔹 روغن زرد ۱۰۰ گرم

🔹 زعفران سائیده شد یک و نیم مثقال

🔹 گلاب خالص۱۰۰ گرم

🔹 خلال بادام ۱۰۰ گرم

🔹خلال پسته برای تزئین ۵۰ گرم

🔹 دارچین برای تزئین ۲ قاشق سوپخوری

✍طرز تهیه:

  برنج را پیمانه می کنیم و از ۶ تا ۷ برابر برنج آب به آن اضافه می کنیم سپس برنج را روی شعله می گذاریم تا جوش بیاید وقتی مغز برنج کاملاً نرم شد عسل را داخل برنج می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا شله زرد کاملا جا بیافتد . 

در صورتی که شله زرد سفت بود یک تا دو پیمانه آب گرم اضافه می کنیم سپس زعفران را با کمی آب جوش حل کرده و به شله زرد اضافه می کنیم مرتب هم می‌زنیم تا کاملاً یکدست شود سپس روغن را داغ کرده و از صافی رد کرده با مقداری بادام به شله زرد اضافه می کنیم هم می زنیم سپس گلاب را به آن اضافه می کنیم کاملاً هم زده درش را می گذاریم تا شله زرد کاملاً جا بیفتد. 


✨عسل چون جنبه دارویی دارد استفاده از آن زیاد توصیه نمیشود و بهتر است از شیره خرما،شیره انگور یا شکر سرخ استفاده شود.



🌐 وبسایت :        islamic-cooking.blog.ir

‌🔵 کانال تلگرام:     t.me/Islamic_cooking

🔶اینستاگرام :      instagram.com/islamic_cooking


نظرات  (۲)

  • علی باقری ازغندی
  • شکر سرخ بجای عسل میشه؟

    خیلی خوب بود. ممنون. من شله زرد با برنج کامل درست می‌کنم. خوشمزه میشه.

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی