طرز تهیه کوفته تبریزی
🔸مواد لازم:
گوشت چرخ کرده بدون چربی گوسفندی نیم کیلو
لپه 200 گرم
تخم مرغ محلی 2 عدد
پیاز سرخ کرده ۳ الی ۴ قاشق سوپ خوری
زرد چوبه به مقدار کافی
تخم مرغ محلی پخته شده و سفت شده 3 عدد
آلوی سیاه ۱۵۰
گردوی خورد شده نصف لیوان
نمک دریا و فلفل به مقدار کافی
برنج ۱۰۰ گرم
تره ۲ استکان
پیاز متوسط ۲ عدد
✍طرز تهیه:
پیاز را داخل گوشت رنده می کنیم و در هاونگ میریزیم و میکوبیم تا گوشت حالت کش دار پیدا کند. برنج را در یک لیوان با یک قاشق چای خوری زردچوبه نیم پز می کنیم.برنج را در صافی می ریزیم. لپه را نیز جداگانه می پزیم و میکس می کنیم (یا می کوبیم) برنج و لپه را به گوشت اضافه می کنیم،۲ عدد تخم مرغ محلی را در گوشت می شکنیم و نمک و فلفل و سبزی را نیز اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم، بطوریکه حالت چسبندگی پیدا کند.(اگر احساس کردید مواد از هم جدا می شوند می توانید یک قاشق غذا خوری آرد گندم اضافه کنید)بعد پیاز سرخ کرده را با زرد چوبه مخلوط می کنیم و ۵ تا ۶ استکان آب را روی آن می ریزیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و روی شعله می گذاریم تا جوش بیاید نصف آلو ها را نیز در آن می ریزیم.
از مایه به اندازه یک پرتقال بزرگ بر میداریم و وسط مایه را گود می کنیم، نصف تخم مرغ سفت شده و کمی آلو و پیاز سرخ کرده و گردو را وسط آن می گذاریم و لای کوفته را جمع می کنیم بطوریکه تمام مواد داخل کوفته بماند.کوفته ها را در روغن حیوانی کمی تفت می دهیم و آهسته درون آب پیاز که در حال جوشیدن است می اندازیم. (آبی که کوفته را در آن می اندازیم تا پخته شود باید به حدی با شد که روی کوفته ها را بگیرد.)
✨در اوایل پخت درب قابلمه را روی آن نمی گذاریم تا کوفته خودش را ول نکند.
✨در ظرف را در اواخر پخت بر میداریم و حرارت را ملایم می کنیم.
✨وقتی کوفته پخته شد نباید بیش از ۱ تا ۲ لیوان آب داشته باشد.
🌐 وبسایت : islamic-cooking.blog.ir
🔵 کانال تلگرام: t.me/Islamic_cooking
🔶اینستاگرام : instagram.com/islamic_cooking
مطلب خوبی بود. ممنون. اما دستور پخت کوفته تبریزی اصیل کمی متفاوته.