آشپزی اسلامی

آشپزی نوین بر اساس اصول طب اسلامی

آشپزی اسلامی

آشپزی نوین بر اساس اصول طب اسلامی

آشپزی اسلامی

🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹

طرز تهیه شیرینی قرابیه

پنجشنبه, ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۲:۴۵ ق.ظ

طرز تهیه شیرینی قرابیه،شیرینی قرابیه،شیرینی،شیرینی پزی،آشپزی،آشپزی اسلامی،طب اسلامی



✅مواد لازم:


🔹بادام پوست گرفته خام ۱۵۰ گرم 

🔸شکر سرخ ۲۰۰ گرم

🔹سفیده تخم مرغ محلی ۳عدد

🔸مخلوط مغز پسته و بادام 



✍طرز تهیه:


بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیدهٔ تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.اگر خمیر سفت بود، کمی سفیدهٔ تخم مرغ به آن اضافه کنید.خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود.سپس داخل قیف پارچه‌ای با سر ماسورهٔ ساده بریزید.داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.سپس روی آن‌ها پسته و بادام  بریزید.شیرینی‌ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.بعد از سرد شدن، شیرینی‌ها از کاغذ روغنی جدا کنید.این شیرینی‌ها در مجاورت هوا زود خشک می‌شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسهٔ نایلونی دربسته‌ای نگه دارید.


🌐 وبسایت :        islamic-cooking.blog.ir

‌🔵 کانال تلگرام:     t.me/Islamic_cooking

🔶اینستاگرام :      instagram.com/islamic_cooking



نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی