طرز تهیه خاگینه گردویی (دستور۲)
مواد لازم🔻
🔸تخم مرغ محلی ۱ عدد
🔹آرد گندم کامل سبوس دار ۱ ق غ
🔸نمک دریا خیلی کم
🔹برای داخل خاگینه پودر گردو مقداری زنجبیل و دارچین
🔸نصف استکان شیره انگور +مقداری آب برای رقیق کردن شیره
✍طرز تهیه:
تخم مرغ و نمک و آرد رو با هم خوب مخلوط میکنیم تابهٔ نچسب به قطر ۱۸ سانت رو گرم میکنیم و مقداری روغن کف ظرف میریزیم و تخم مرغ رو میریزیم توی تابه تا پف کنه و بپزه
زیر تابه رو خاموش میکنیم و مقداری شیره روی خاگینه میریزیم و پمخلوط پودر گردو و زنجبیل و دارچین رو روش میریزیم و خاگینه رو رول میکنیم و بقیهٔ شیره رو روی سطح خاگینه میریزیم و میزاریم روی شعلهٔ خیلی کم تا شیره به خورد خاگینه بره و با قاشق از شیره روی خاگینه بریزید و ۲ سه بار هم برش گردونید تا شیره به خورد کل خاگینه بره
سپس خاگینه رو توی ظرف سرو میزاریم و با مقداری پودر گردو یا پسته تزیین میکنیم و برشش میدیم.
🌐 وبسایت : islamic-cooking.blog.ir
🔵 کانال تلگرام: t.me/Islamic_cooking
🔶اینستاگرام : instagram.com/islamic_cooking
مطلب خوبی بود. ممنون. من خاگینه رو مغزدار و قالبی درست میکنم.