✅مواد لازم:
گوشت راسته چربیدار ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
لپه یک پیمانه
آب غوره،عسل،زعفران،نمک،فلفل و زردچوبه
به نیم کیلوگرم
✍طرز تهیه:
۱. گوشت را به صورت تکههای کوچک خرد کنید. سپس آن را با پیاز در قابلمه روی حرارت ملایم تفت دهید بعد نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
۲. دو پیمانه آب و لپه را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. پس از جوشیدن، حرارت را کم کنید تا گوشت و لپه پخته شوند.
۳. در این مرحله، به را خرد کنید و به مخلوط گوشت اضافه کنید. در مراحل پایانی پخت، آب غوره ، عسل و زعفران را اضافه کنید و بگذارید قورمه قوام بیاید.
🔹حضرت علی (ع):
خوردن به، نیرویی برای قلب است که ضعیف شده باشد،معده را پاک می کند،بر توان قلب می افزاید،ترسو را دلیر می کند و فرزند را نکو می سازد.
📚خصال،ص۶۱۲
🌐 وبسایت : islamic-cooking.blog.ir
🔵 کانال تلگرام: t.me/Islamic_cooking
🔶اینستاگرام : instagram.com/islamic_cooking